Mailing List

Mailing List

Anëtarët e Open Labs besojnë që bota do ishte më mirë në qoftë se çdo gjë është e decentralizuar dhe sa më transparente.

Ky është dhe shkaku që pothuajse të gjitha komunikimet e anëtarëve të komunitetit bëhen nëpërmjet mailing list.

Komuniteti i Open Labs së fundmi ka migruar nga Google Groups në një platformë të hapur si Discourse e cila përputhet me ideologjinë tonë dhe na ofron privatësi dhe më shumë liri e prakticitet. Ju mund të regjistroheni në linkun e mëposhtëm:
https://forum.legacy.openlabs.cc

Nëse jeni në kërkim të postimeve të arkivuara nga 5 vitet e fundit, mund t’i gjeni në arkivat e Google Groups:
groups.google.com/forum/#!forum/open-labs-albania