OSCAL’15 në numra: Infografikë

Pas Open Source Conference Albania 2015 shumë nga partnerët, pjesëmarrësit, vullnetarët dhe miq që na ndoqën nga rrjetet sociale donin të dinin me tepër informacion rreth ‘produktit’ aktiviteteve paralele dhe impaktit të mundshëm të OSCAL. Ky ishte dhe shkaku që na nxiti të krijojmë një infografik ku prezantohen të gjitha elementët që e bënë OSCAL një eksperiencë unike në nivel lokal, rajonal dhe ndërkombëtar.
Duke parë numrat ndihemi akoma më tepër krenarë për arritjet e të gjithë komunitetit free libre open source në Shqipëri, Kosovë, rajon dhe Evropë. Shihemi në #OSCAL2016!

The material is also available in English language:
download in English infographic
– infografik në shqip
materialet bazë (source files here)

Faleminderit Viola dhe Elio për punën kreative!

Shqip-01

Një koment në “OSCAL’15 në numra: Infografikë

  1. Pingback: OSCAL 2015 aftermath | redon.skikuli.com

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen me *