Na kontaktoni

Na kontaktoni

Sapo jemi zhvendosur në një hackerspace të ri, më të mirë që ndodhet këtu.
Adresa: Rr. Pjetër Budi, Pallati Boga 67, Tiranë, Shqipëri.

Eshtë i njëjti pallat ku janë zyrat e IDS dhe kryqi me drita jeshile i një farmacie. Ne jemi ne katin 0, anash pallatit, dera me postera rreth free softare. Pallati është nga ana tjetër e rrugës se Panorama Bar.


View Larger Map

Mailing list: në qoftë se keni pyetje për vendin mos hezitoni të na pyesni në mailing list.
Email: board@legacy.openlabs.cc

Shënim: Inkurajojmë përdorimin e mailing list  si formë kryesore komunikimi për shkak të natyrës së decentralizuar që ka dhe shumë më tëpër njërëz marrin pjesë në bisedë sesa të një adresë emaili.